Bemutatkozás

Dr. Turcsányi Zsolt1971-ben születtem Budapesten. 1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.  2005-ben belgyógyászatból, 2010-ben háziorvostanból tettem szakvizsgát.  Dolgoztam a balassagyarmati, keszthelyi és zalaegerszegi kórházakban. Néhány hónapot  kivonuló mentőorvosként , majd 2006-tól háziorvosként dolgoztam Szentgörgyvölgön és Sümegen.  Homeopátiával 2002. óta foglalkozom. 2012-ben a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnél az Európai Homeopátiás Bizottság ajánlása szerinti vizsgát tettem, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetemen homeopátiás orvos szakképesítést szereztem.  2010-ben Zalaegerszegen  néhány gyakorló szülővel és a gyermekek  egészségét szívén viselő társammal megalakítottuk a Nebáncsvirág Egyesületet., melynek küldetése, hogy Magyarországon szabad tájékoztatáson alapuló egyéni mérlegelés alapján, a szülők beleegyezésével állíttassék fel az oltási javallat. 2017-ben cégem  kiadásában megjelent Kate Birch: Egészség, oltások nélkül című hiánypótló könyve magyarul.

Három lányomat és fiamat  párommal Bettivel igyekszünk a szeretet, a bölcsesség és az alázat útján elindítani.

Hitvallásom: Jézus, aki feltámadott a halottak közül! minden ember megváltója, maga a megtestesült Isten. Minden embert üdvözíteni kíván, és meg is teszi. A gonoszság egy átmeneti helyzet, melyben kénytelenek vagyunk élni, hogy megtisztuljunk és felismerjük, hogy Jézus nélkül nincs semmi.

A test gyógyítása nem képzelhető el a lélek gyógyítása nélkül. Az akadémikus alapú orvoslás sokszor többet árt, mint használ. Ez a leglátványosabban a gyermekkori oltások hatásaiban látható. Ha ez így megy tovább akkor 20-30 év múlva nem lesz egészséges gyerek Magyarországon. 

Hálával tartozom  az Úr Jézusnak minden jótéteményéért.  Hű igyekszem maradni a  Szent Korona szellemiségéhez. Köszönöm szüleim és bátyám támogatását.